türkmenistan Haberleri

türkmenistan haberleri ve güncel türkmenistan gelişmeleri, türkmenistan ile ilgili tüm video, türkmenistan fotoğrafları ve türkmenistan haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov, Aşkabat'ın Afganistan İslam Emirliği ile ortak projelere 1,5 milyar dolardan fazla yatırım yaptığını söyledi.

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanı Fidan, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Raşid Meredov'u, Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

İSLAM DÜNYASI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Aşkabat'ta Türkmenistanlı yetkililerle enerjide işbirliğini görüştü.

İSLAM DÜNYASI

Afganistan İslam Emirliği, TAPI doğalgaz boru hattı projesinin hayata geçmesi için Afganistan topraklarından geçecek güzergâhtaki çalışmaların yakında başlayacağını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Türkmenistan-Afganistan-Pakistan-Hindistan (TAPI) doğalgaz boru hattı projesinin hızlandırılması için Pakistan ve Türkmenistan hükümetleri arasında mutabakat anlaşması imzalandı.

İSLAM DÜNYASI

Afganistan İslam Emirliği, bölgesel ticareti geliştirmek amacıyla Herat eyaletinde büyük bir lojistik merkezinin inşası konusunda Kazakistan ve Türkmenistan ile anlaşmaya...

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefonda görüştü.

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ve İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström’le telefon görüşmesi gerçekleştirdi.