kumbara Haberleri

kumbara haberleri ve güncel kumbara gelişmeleri, kumbara ile ilgili tüm video, kumbara fotoğrafları ve kumbara haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Mersin'de bir kız çocuğu, Filistinli kardeşlerine destek için kumbarasını bağışladı.

İSLAM DÜNYASI

Malatya’da yaşayan Osman Akif ve Musap Ali Akpınar kardeşlerin, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’deki Müslümanlara destek olmak için Malatya Umut Kervanı...

İSLAM DÜNYASI

Mardin’in Artuklu ilçesinde 8 yaşındaki Abdulbaki Yücetürk, kumbarasında biriktirdiği paraları Filistin’e bağışladı.

YAŞAM

Batman'da yaşayan 7 yaşındaki Zeynep Ebrar Tekin, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

İSLAM DÜNYASI

Mersin'in Tarsus ilçesinde, küçük bir çocuk kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na teslim etti.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da, "Minik Yürekler Umutları Yeşertiyor" kampanyasına destek veren çocuklar, ihtiyaç sahiplerine umut olmak için kumbaralarını Umut Kervanı'na bağışladı.

İSLAM DÜNYASI

Bursa'da küçük çocuklar, kumbaralarını ve biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Derneği'ne teslim ettiler.

İSLAM DÜNYASI

Adana'da kreş öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'de siyonist işgal çetesinin vahşeti altında bombardımana ve açlığa maruz kalan çocuklara ulaştırmak üzere...

İSLAM DÜNYASI

Cizre'de yaşayan 10 yaşındaki Elanur Bayram, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze’ye ulaştırılması için Umut Kervanı aracılığıyla bağışladı.

İSLAM DÜNYASI

Gaziantep'te Yarım Elma Oyun Evi'nde eğitim gören 4-6 yaş arasındaki minik çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki akranlarına bağışladı.

YAŞAM

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde bazı çocuklar, biriktirdikleri kumbaralarını Gazze'deki çocuklara ulaştırmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfalı çocuklar, siyonist işgalcilerin soykırımı altında olan Müslüman Gazze halkına destek amaçlı kumbaralarında biriktirdikleri paraları Umut Kervanı'na bağışladı.