Bal üreticisi Seyidoğlu: Organik balın insan vücuduna birçok faydası var Bal üreticisi Seyidoğlu: Organik balın insan vücuduna birçok faydası var

Yıllardır ihtiyaç sahibi aileler ile hayırseverler arasında köprü işlevini gören Umut Kervanı Diyarbakır Derneği, geçmiş senelerde olduğu gibi bu bayramda da dağıtacağı kurban etleriyle mazlumların yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.

Aldıkları kurban vekaletleriyle bayram namazının ardından kurban kesim faaliyetine başlayan Umut Kervanı Diyarbakır Derneği, dernek gönüllülerinin özverili çalışmasıyla yarından itibaren kentteki ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı etleri ulaştırmak için yoğun bir gayret içerisinde.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Diyarbakır Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, hayırsever bağışçılara teşekkürlerini iletti.

Karadeniz, "Öncelikle bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. 2024 Kurban çalışması için yine bir organizasyon içerisindeyiz. Bugün bayramın birinci günü ve kurban kesim çalışmamız başladı. Bayramın 4'üncü gününe kadar kesimlerimiz devam edecektir. Bu konuda vekaletlerini veren tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun, hayırlarını kabul etsin. Bundan sonra da gelecek olan vekaletleri kesip mağdur, yetim ve öksüz ailelere dağıtacağız."dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha