QUAD Liderler Zirvesi, Hint-Pasifik bölgesindeki güvenlik tedbirleri gündemiyle toplandı QUAD Liderler Zirvesi, Hint-Pasifik bölgesindeki güvenlik tedbirleri gündemiyle toplandı

Kent Konseyi faaliyetleri hakkında bilgi verilen ziyarette, Kent Konseyi'nin İl Müftülüğü ile iş birliği içerisinde olunacağı ve yapılacak faaliyetlerde ve çalışmalarda koordineli bir şekilde çalışmaları destekleneceği ifade edildi.

Kent Konseyi Başkanı Açıkbaş, misafirperverliği için Müftü Celal Sürgeç'e teşekkür ederek, Kent Konseyi olarak Bingöl'de yapılacak tüm çalışmalara aktif olarak katılım sağlayacaklarını ve kent Konseyi paydaşlarıyla ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde, ziyaretler ve istişarelerle devam edeceklerini belirtti.

İl Müftüsü Celal Sürgeç yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Kent Konseyi Başkanı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Bildiğiniz gibi şehirlerin imarı ve kalkınması yalnız maddi değil aynı zamanda ve birlikte manevi olarak ta kalkınması ve imar edilmesi gerekmektedir. Bu anlamda şehrimiz adına fikir ve proje üreten bir platform olan kent konseyini önemsiyoruz. Kentimizle ilgili fikirlerimizi aktarma ve istişare etme imkânı bulduk. Ayrıca İl Müftülüğümüzün çalışmaları hakkında kendilerini bilgilendirdik ve şehrimize katkı sunabileceğimiz ve kendilerinin de değerli fikirlerini dinleme ve öğrenme imkânı bulduk." (İLKHA)

Kaynak: ilkha