Sağlık kaynakları, işgalin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampının doğusundaki bir evi hedef alan bombalı saldırısında 3 kişinin şehit olduğunu, 7 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Gece saatlerinde Gazze şehrinin doğusundaki Tuffah Mahallesi'nde bir eve düzenlenen top atışında bir çocuk şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Peygamber Sevdalıları: Tüm İslam ülkeleri işgal rejiminin bölgesel hesaplarını bozmalıdır Peygamber Sevdalıları: Tüm İslam ülkeleri işgal rejiminin bölgesel hesaplarını bozmalıdır

Yerel kaynaklar, işgal uçaklarının Bureyc kampında Hicap ailesine ait bir evi bombaladığını, 4 kişinin şehit olduğunu, 4 kişinin de yaralı olarak El Avde Hastanesi'ne kaldırıldığını bildirdi.

İşgal uçaklarının Nuseyrat kampının kuzeyindeki El-Deva Caddesi'nde Ebu Huveyşil ailesine ait bir evi bombaladığını, bunun 3 kişinin şehadetine, diğerlerinin de yaralanmasına yol açtığı ifade edildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'nın son istatistiklerine göre, işgalin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında şu ana kadar 40 bin 972 kişi şehit oldu, 94 bin 761 kişi yaralandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha