İSLAM DÜNYASI

İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu köy okullarını ziyaret etti

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte köy okullarına yönelik ziyaretlerine başladı.

Sultanoğlu’nun ilk durağı, KADEM Derneği Şanlıurfa Şubesinin destekleriyle güzelleşen Yolbilir İlkokulu oldu.

Vali Hasan Şıldak’ın eşi Fatma Nur Şıldak’ın da katıldığı ziyarette, Yolbilir İlkokulu öğrencileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Öğrencilerin eğitim hayatlarına dair merak ettikleri sorular yanıtlanırken, gelecek planlamaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve hediyeler verildi.

Sultanoğlu’nun ziyaretleri, Eyyübiye ilçesine bağlı Sarınca, Tekyamaç ve Payamlı ilkokulları ile devam etti. Bu okullarda da öğrencilerle, öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Okul bahçelerinde ve sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Sultanoğlu, öğretmenler odasında ise okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinde öğretmenlerin fedakarca çalışmalarına dikkat çeken Sultanoğlu, onların öğrenciler için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Öğrencilere ise, 2024-2025 eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek, hedeflerine ulaşmaları için onları motive etti. (İLKHA)