Seçildiği günden beri Kayapınar beldesine önemli hizmetlerde bulunan HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, ikinci döneminde de projelerini sürdürüyor.

Belediyeyi devraldığı ilk gün, belediye çalışanlarını işten çıkarmayarak hizmet anlayışını ortaya koyan Özhan; Beldede altyapı, istihdam, kültürel ve eğitim alanlarında çeşitli çalışmalar ortaya koydu.

3 milyon maliyetli güneş paneli projesi

Beldenin su ihtiyacının 5 kilometre uzaklıkta bulunan su pompası vasıtasıyla sağlandığını belirten Özhan, bu durumun elektrik maliyetini büyük bir külfete dönüştürdüğünü ifade ederek böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Güneş enerjisi sayesinde maliyetlerin yarı yarıya düşeceğini kaydeden Özhan, belediye olarak halkın yararına olabilecek her türlü çalışmayı şartların müsait olması halinde yapacaklarını vurguladı.

Milletvekili Demir'den ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, İl Özel İdaresini ziyaret etti HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, İl Özel İdaresini ziyaret etti

Ayrıca Kayapınar beldesini ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, projenin yapılacağı mevkide incelemelerde bulundu.

Kayapınar Belde Belediyesinin, HÜDA PAR Belediyeciliğinin yegâne örneklerinden biri olduğunu ifade eden Milletvekili Demir, halkı düşünen bir anlayışla hizmet eden Belediye Başkanı Samir Özhan'ın ise kendileri için gurur kaynağı olduğunu, çalışmalarından ötürü kendisini takdir ettiklerini söyledi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha