SİYASET

HÜDA PAR Sincan Belediye Başkan adayı Çakır: Adalet ve liyakat yönetim anlayışımızın temel ilkeleridir

HÜDA PAR'ın Sincan Belediye Başkan adayı Ubeydullah Çakır, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan'ın Yenikent pazar esnafını ziyaret etti.

HÜDA PAR Sincan İlçe Başkanı Musa Çakmak'ın eşlik ettiği HÜDA PAR Sincan Belediye Başkan adayı Ubeydullah Çakır, Sincan ilçe teşkilatı ve beraberlerindeki partililer, pazar esnafını ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Çakır, "Adalet, emanet, hakkaniyet, ehliyet ve liyakat yönetim anlayışımızın temel ilkeleridir. Bütün muamelelerimizde bu ilkelere göre hareket edeceğiz. Belediyelerin kaynakları ve imkanları tüm halkımızındır. Hiçbir ayrım olmaksızın bütün vatandaşlarımız belediyelerimizdeki bütün hizmetlerden yararlanacak. Hiç kimse kendisini öteki olarak görmeyecektir. Belediyelerimizde personel alımında işin niteliğine göre liyakat esas alınacak. Vasıfsız işçi alımında ise muhtaçlık durumu da göz önünde bulundurulacak. Belediyelerimizde çalışanlarımıza asgari ücret değil insani ücret verilecektir. İşçilerimize vereceğimiz insani ücret belirlenirken işçilerin bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri de hesaba katılacaktır. Böylece çalışanlarımız geçim kaygısı taşımadan işlerini yapacak." dedi.

Çakır, "Belediyelerimizde, kadın çalışanlar için esnek çalışma şartları uygulanacak." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)