SİYASET

HÜDA PAR Çelikhan Belediye Başkan adayı Özbek: Esnaf esnaf geziyoruz

HÜDA PAR Adıyaman Çelikhan Belediye Başkan adayı Abdullatif Özbek, gezmedik esnaf bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını dile getirerek HÜDA PAR'a büyük bir teveccühün olduğunu kaydetti.

31 Mart yerel seçimlerinde HÜDA PAR olarak Çelikhan halkının sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için çalıştıklarını dile getiren HÜDA PAR Çelikhan Belediye Başkan adayı Abdullatif Özbek HÜDA PAR'a olan teveccühle memleketin kazanacağını kaydetti.

Belediyenin çalışmalarına hız katacaklarını dile getiren Özbek, "Çelikhan ilçemiz küçük ve şirin bir yerdir. Bizler de istiyoruz bu şirin ilçemizi daha şirin, daha güzel ve daha yaşanır bir hale getirelim. Çelikhan halkımız inanç ve kültür değerlerine bağlı, yöre halkımız içinde de ayrı bir yeri olan insanlarımızdır. Bu güzellikleri HÜDA PAR'ın yerel yönetiminde daha da korunacak ve yarınlara taşınacaktır inşallah. İlçe merkezinde yer alan yollarımızın  artık halkımızın ihtiyacına cevap veremeyecek duruma gelmiş olması beraberinde ilçe merkezimizin de ciddi bir hizmet ve yenilenmeye ihtiyacı olduğunun farkındayız. HÜDA PAR, halkımız bizleri tercih ettiği zaman ilçemizin sorunlarına eğilecek ve belediyenin tüm imkanlarını halkımız için harcamaktan geri durmayacaktır." dedi.

"Sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçemiz daha yaşanır olacak"

Belediyeyi kazandıkları zaman ilçede çalışmalara hemen başlayacaklarını kaydeden Özbek, "İlçe belediyemizin tüm imkanları, Çelikhan halkımızın hizmetine hiç çekinmeden kullanılacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yine ilçemizdeki gençlerimizin, kadınlarımızın ve yaşlılarımızın gelenek ve görenekleriyle birlikte çağın bilim ve teknolojisinden yararlanmaları için belediye olarak çalışmalar yapacak, halkımızın hizmetinde olacağız. Halkımızın bize olan teveccühü inşallah boşa gitmeyecektir. Bizler sadece beş yıl için hizmet etmeye veya beş yıllık bir seçimi kazanmak için değil insanlarımızın gönlünde yer etmeye ve ahirete giden yolda hep birlikte Rabbimizi de razı etmeye geliyoruz. Bundan dolayı Çelikhanlı kardeşlerimize diyoruz ki gelin bu sefer HÜDA PAR diyelim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)