Ramanlı: Batman için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz Ramanlı: Batman için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala, hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Mustafa Yetiş, bu yoğunluğa rağmen Gazze'yi unutmadıklarını, unutturmayacaklarını dile getirdi.

6 Şubat'tan bu yana sahadan ayrılmadıklarını ifade eden Yetiş, depremzedelerin yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen yalnız bırakıldıklarını belirterek, "Bugün prefabrik kentte kalan kardeşlerimizi ziyaret ettik. Burada Gazze'deki kardeşleri için kermes düzenleyen depremzede kardeşlerimizin kermesine katıldık. Rabbim yaptıkları hayırlarını kabul etsin. Takdire şayan bir çalışma yapıyorlar. Bizler 6 Şubat'ta depremi yaşadığımızda bu görüntüleri Gazze'de görmüştük. Gazze'de şuan açlıktan vefat eden çocuklar, kadınlar deprem bölgesi için yardım kampanyası düzenlemişler ve o sokaklara deprem bölgelerine yardım göndermek için kumbaralar  koymuşlardı. Burada da şuan kardeşlerimiz muhtaç oldukları halde böyle bir çalışma ortaya koymuşlar. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha