SİYASET

HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Yetiş: Daha güvenilir bir şehir, sağlıklı büyüyen nesiller için bu sefer HÜDA PAR diyelim

HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Mustafa Yetiş, Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksini ziyaret ederek, "Daha güvenilir bir şehir, daha mutlu yarınlar ve sağlıklı büyüyen nesiller için bu sefer HÜDA PAR diyelim" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde HÜDA PAR olarak Adıyaman halkının sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya geleceklerini kaydeden Yetiş, Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksini Adıyaman'ın kalbi konumunda olduğunu kaydetti.

HÜDA PAR belediyeciliğinde, halkın rahat etmesi için çalışılacağına vurgu yapan Yetiş, "Sabahın ilk ışıkları doğmadan halkın temel ihtiyaçlarını karşılamak için işe koyulan Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksi esnafımızın yaptığı işi önemsiyor kendilerine bereketli ve helal bir kazanç diliyorum. Özellikle salgınla başlayıp depremle devam eden süreçte gerek üreticinin gerekse de üreticiden bize ulaştıran sebze hali esnafımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Bu anlamda bu esnafımızın sorun ve sıkıntılarına eğilmeli ve hizmet edilmeleri için engeller kaldırılmalıdır. Özellikle hal pazarı esnafımızın ulaşımdaki durumu rahatlatılmalıdır. Şuan buraya gelirken yollarımızı uzatarak gelmek zorunda kaldık. Hal pazarına gelen yoldaki çalışmanın bu kadar uzun sürmemesi gerekir. Gerekirse verdiya sistemi çalışıp hemen bitirilmelidir." dedi.

"Bu sefer HÜDA PAR diyelim"

Sebze ve meyvenin vatandaş içi artık lüks hale geldiğini belirten Yetiş, "Özellikle akaryakıta gelen zamlar, hal pazarı esnafımızın girdi maliyetlerini daha da artırmakta. Doğal olarak bu durum halkımızın sebze ve meyveye rahat ulaşmasının önüne engel olmaktadır. Bu konuda da hükümetin gerekli adımları atması, akaryakıt ve vergi düzenlemesinde indirime giderek düzenleme yapması tüm halkımız için zorunlu olmuştur. Vatandaşlarımız evine istediği gibi meyve alamamakta bu durum son derece içler acısıdır. Hayat pahalılığı konusunda belediyelerin yapabileceği şeyler neler ise ve bu konuda belediyenin imkanları ne kadar ise halkımızın rahatı için bu imkanların tamamını seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Daha güvenilir bir şehir, daha mutlu yarınlar ve sağlıklı büyüyen nesiller için bu sefer HÜDA PAR diyelim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)