2024 yerel seçimlerinde logosu ve adaylarıyla seçime girecek olan HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan adayı Adem Yavuz çalışmalarına başladı.

Abisi merhum Mehmet Yılmaz'ın kabri başında açıklamalarda bulunan Yavuz, "Malumunuz yerel seçimlerde HÜDA PAR'dan belediye başkan adayı oldum. Merhum Mehmet Yavuz abimin mirasını ve hatırasını devam ettirmek gibi ağır bir mesuliyetimizin de olduğunu biliyoruz. O yüzden de startı buradan vermek istedim. Buraya gelip kendisiyle ahitleştik. Onun yarım bıraktığı işleri gücüm yettiği oranda sürdürmeye devam edeceğim inşallah." dedi.

"İsraf etmeyeceğiz, yetimin hakkını yemeyeceğiz"

Haram ve helal noktasına dikkat edeceklerini dile getiren Yavuz, "Bugün ailemle mezarlığa geldim. Hepsinin huzurunda söz veriyorum ki onların hatırasını, mirasını yere düşürmeyeceğim. Helale, harama dikkat edeceğim. İsraf etmeyeceğiz, yetimin hakkını yemeyeceğiz. Ve bir gün buraya da geleceğimizi biliyoruz. 'Her nefis ölümü tadacaktır.' Biz de en son geleceğimiz yerden başlamak istedik ki bundan sonra yapacaklarımızda ağzımızın tadı biraz bozulsun. Ölümü de analım ki ibret alalım, yapacaklarımızı bir daha düşünelim. Harama, kul hakkını yemeye meyletmeyelim. Gerçekten Allah için bu millete, bu halka hizmet edelim. Bu gaye ile burada toplandık. Dualarınızda bizlere yer verin. Rabbim ayaklarımızı sabit tutsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı "Mevlid-i Nebi" münasebetiyle esnafa gül dağıttı HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı "Mevlid-i Nebi" münasebetiyle esnafa gül dağıttı
Kaynak: ilkha