zabıta Haberleri

zabıta haberleri ve güncel zabıta gelişmeleri, zabıta ile ilgili tüm video, zabıta fotoğrafları ve zabıta haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi yerleşkesinde dilencilik yapan bir kişinin üzerinden 13 bin 700 TL para çıktı.

İSLAM DÜNYASI

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte kentteki okul kantinlerini denetledi.

İSLAM DÜNYASI

Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki bir depoda, pul ve toz biber yapımında kullanılmak üzere saklandığı belirlenen 60 ton domates ve 15 ton...

İSLAM DÜNYASI

Adıyaman Belediyesi zabıta ekipleri, gelen ihbar üzerine bir işyerinde yaptığı denetimde, son kullanım tarihi geçmiş beyaz et ile kaçak kırmızı...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kuaför, berber ve güzellik merkezlerine yönelik uygulanan yeni düzenlemenin ardından denetim gerçekleştirdi.

İSLAM DÜNYASI

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da karpuz satışı yapan esnaf ile zabıta arasında çıkan kavgada 15 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ticaret İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçede faaliyette bulunan işyerlerinde yaptıkları denetimlerde, yönetmenliğe uymayan 22 işletmeye...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, marketlere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el koyarak imha etti.

SİYASET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırım işgali yapan esnaf ve kasaplara yönelik denetim yaptı. Denetimlerde kurallara uymayan 5 işletme uyarıldı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinde seyyar satıcı ve dilencilere yönelik yapılan uygulamalarda yaşı küçük 6️ şahıs zabıta ekiplerine teslim edildi.

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.