vize Haberleri

vize haberleri ve güncel vize gelişmeleri, vize ile ilgili tüm video, vize fotoğrafları ve vize haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Japonya'nın Türkiye'ye vize zorunluluğu getirdiği" iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Irak, 50 yaş üstü ve 15 yaş altı Türkiye vatandaşlarının ülkeye vizesiz seyahat edebileceğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Hindistan Dışişleri Bakanlığı, yakın gelecekte Afganistan İslam Emirliği vatandaşlarına vize vereceğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

AB Konseyinden yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği, Ermenistan ile vize serbestisi konusunda görüşmeleri başlatma kararı alındı.

SİYASET

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, binlerce vatandaşın, hac vizesi değil de seyahat vizesi aldığı gerekçesi ile...

İSLAM DÜNYASI

Resmî Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye ve Afganistan arasındaki diplomatik pasaport hamileri için vize gerekliliğinin kaldırılmasına dair anlaşma durduruldu.

İSLAM DÜNYASI

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Türkiye, Romanya'ya turistik vize muafiyeti uygulayacak.

İSLAM DÜNYASI

Küba, tek taraflı olarak normal pasaport sahibi Çin vatandaşlarına yönelik günlük vize uygulamasını iptal etme kararı aldı.

İSLAM DÜNYASI

Tacikistan’ın umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarının Türkiye’ye yapacakları seyahatlerinde uygulanan vize muafiyeti kaldırıldı.

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi İçişleri Bakanlığının yayımladığı yönergeye göre, 53 ülkenin vatandaşları Kürdistan Bölgesi'ne vizesiz seyahat edebilecek.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, “Türkiye ile ilişkileri iyileştirme yoluna girmeliyiz. Ortak çıkarlarımızın olduğu...

İSLAM DÜNYASI

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Rıza Bigdeli, 28 ülke vatandaşlarına vize muafiyeti getirdiklerini duyurdu.