Venezuela Haberleri

venezuela haberleri ve güncel venezuela gelişmeleri, venezuela ile ilgili tüm video, venezuela fotoğrafları ve venezuela haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega, Kolombiya'nın, Venezüella'da “silahlı karşı devrim”in hazırlık alanı haline gelebileceğine dikkat çekti.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 28 Temmuz'daki devlet başkanlığı seçimlerinin ardından yeni kabinesini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela Yüksek Adalet Mahkemesi, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun 28 Temmuz Başkanlık Seçimlerindeki zaferini onayladı.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Venezuela’daki darbe girişiminin arkasında ABD ve küresel siyonizmin olduğunu vurguladı.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil, ABD'nin Venezuela'da, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu değil muhalafet adayını seçim galibi olarak tanımasının ardından yaptığı...

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanlığı, Venezuela'da düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğunu bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela hükümeti, devlet başkanı seçimine ilişkin açıklamaları nedeniyle 7 Latin Amerika ülkesinden diplomatik personelini Venezuela'dan çekmesini istedi.

İSLAM DÜNYASI

Güney Amerika ülkesi Venezuela'da devlet başkanlığı seçimini kazanan Nicolas Maduro'ya mazbatası takdim edildi.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela'nın gelecek dönem başkanı Nicolas Maduro, birçok devlet başkanının yanı sıra uluslararası yetkililerden, ülkede gerçekleşen başkanlık seçimlerinde üçüncü dönemi kazandığı...

İSLAM DÜNYASI

Güney Amerika ülkesi Venezuela'da, devlet başkanlığı seçimini Nicolas Maduro'nun kazandığı açıklandı.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela’da halk, devlet başkanını seçmek için oy kullanıyor.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkede seçim kampanyasının barışçıl bir ortamda geçtiğini, tek bir şiddet olayının yaşanmadığını kaydetti.