uçuş Haberleri

uçuş haberleri ve güncel uçuş gelişmeleri, uçuş ile ilgili tüm video, uçuş fotoğrafları ve uçuş haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 510 uçuşla Avrupa havalimanları arasında ilk sırada yer aldı.

İSLAM DÜNYASI

Almanya merkezli Lufthansa havayolu şirketi ile Fransız Air France ve yan kuruluşu Transavia France, Ortadoğu uçuşlarını durdurma kararını uzattıklarını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Maria Tayfunu ülkenin kuzeydoğu bölgelerine yaklaşırken Japonya'da en az 86 uçuş iptal edildi.

İSLAM DÜNYASI

Siyonist rejim sözde basını, işgal altındaki Filistin topraklarına gidiş-dönüş uçuşlarını askıya alan yabancı hava yolu şirketi sayısının 20'ye ulaştığını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Alman hava yolu firması Lufthansa, güvenlik endişeleri nedeniyle Lübnan, Ürdün, Irak ve İran’a yapılacak bütün uçuşlarını askıya aldı.

İSLAM DÜNYASI

Alman hava yolu firması Lufthansa, güvenlik endişeleri nedeniyle Lübnan, Ürdün, Irak ve İran’a yapılacak uçuşlarını askıya aldı.

İSLAM DÜNYASI

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde...

İSLAM DÜNYASI

Kanada'nın ikinci büyük havayolu şirketi, grev nedeniyle 235 uçuşun daha iptal edildiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Ankara-Gaziantep uçuşu yapan bir firmaya ait uçak, gece geç saatlerde Adana'ya iniş yapınca yolcuların tepkilerine neden oldu.

İSLAM DÜNYASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2053 hedeflerimiz kapsamında mevcutta 57 olan aktif havalimanı sayımızı da 61’e çıkaracağız." dedi.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı (EUROCONTROL), 1-7 Nisan'da dönemine ilişkin "Avrupa Havacılık Raporu" yayınlandı.