traktör Haberleri

traktör haberleri ve güncel traktör gelişmeleri, traktör ile ilgili tüm video, traktör fotoğrafları ve traktör haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki traktörün altında kalan 2 yaşındaki bir kız çocuğu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Ağrı Yeni Van Caddesi ile Kağızman Caddesi'ni birbirine bağlayan battı çıktıda, traktör lastiğinin patlaması nedeniyle yol yaklaşık bir saat trafiğe...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde park halinde duran traktör, kimliği belirsiz kişilerce çalındı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da traktör ile tırın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Siirt’te motosiklet ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Okçular Köyü'nde, süt sağmak için yaylaya giden kadınları taşıyan römorklu traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada,...

İSLAM DÜNYASI

Kırklareli Valiliği, tarla yangınlarının önlenmesi için biçerdöver ile yapılacak hasat sırasında tarlada traktöre bağlı su tankeri bulundurulması zorunluluğu getirdi.

İSLAM DÜNYASI

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde hafif ticari araç ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Bayburt'ta otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Ankara'nın Akyurt ilçesinde, otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde, bahçede çalıştığı esnada, kullandığı traktörden düşerek aracın altında kalan çiftçi Hüseyin Timur, olay yerinde hayatını kaybetti.