su kuyusu Haberleri

su kuyusu haberleri ve güncel su kuyusu gelişmeleri, su kuyusu ile ilgili tüm video, su kuyusu fotoğrafları ve su kuyusu haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Adana'nın Feke ilçesinde su kuyusuna inen 2 kişi hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle Afganistan'ın Kabil şehrine bağlı Paghman bölgesinde, Selahaddin Eyyubi Camii ve Zemzem su kuyusunun açılışını gerçekleştirdi.

İSLAM DÜNYASI

Umut Kervanı Vakfı, Afganistan’da halkın yaralarını sarmaya yönelik gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

İSLAM DÜNYASI

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus Belediyesi, işgalinin 10 aydır sürdürdüğü soykırım savaşında kentteki su kuyularının yüzde 70'inden fazlasını yok ettiğini...

İSLAM DÜNYASI

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr El Balah şehrinde, yakıtın tükenmesi nedeniyle tüm kuyu ve su depolarının çalışmasının durdurulduğu bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Siirt'te N.Ö. (57), tarlasında su kuyusu açmak için kazı yaptığı sırada meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Mardin'in Artuklu ilçesi şu kuyusu temizliği sırasında altındaki merdivenin kayması sonucu bir işçi, 10 metrelik kuyuya düştü.

İSLAM DÜNYASI

Merkez Battalgazi ilçesinde bir bahçenin içinde bulunan 15 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen inek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.