soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bazı polis memurlarının bir vatandaşı darp ettiği iddiaları üzerine Kaymakamlık tarafından idari soruşturma başlatıldı.

İSLAM DÜNYASI

BM uzmanları, bu yaz hükümet karşıtı kitlesel öğrenci protestolarına katılan birkaç yüz kişinin ölümünü resmi olarak araştırmak için Bangladeş'e geldi.

İSLAM DÜNYASI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Narin Güran soruşturmasına ilişkin, "maalesef birçok ulusal medya organında konuya ilişkin son derece manipülatif, soruşturmaya zarar...

İSLAM DÜNYASI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayşenur Ezgi Eygi'nin siyonist işgal rejimi tarafından katledilmesiyle ilgili Türkiye tarafından soruşturma açıldığını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Narin'in katledilişi ile alakalı soruşturmada alınan gizlilik kararı halen geçerli olduğunu belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Narin Güran cinayetine ilişkin, "Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli...

İSLAM DÜNYASI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, farklı bölgelerinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından adli soruşturmaların ilk andan itibaren başlatıldığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İzmir'de yağmurdan kaçmaya çalışırken yoldaki su birikintisinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişi ile ilgili soruşturma kapsamında 29 kişi...

İSLAM DÜNYASI

İzmir'de yağmurdan kaçmaya çalışırken yoldaki su birikintisinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişi ile ilgili soruşturma kapsamında 20 kişi...

İSLAM DÜNYASI

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın UEFA'dan yaptırım talebine ilişkin, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldığı belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de meydana gelen olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, 63 hesap ile ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan anız yangını ile ilgili adli soruşturma başlatıldığını belirtti.