siyonist yerleşimci Haberleri

siyonist yerleşimci haberleri ve güncel siyonist yerleşimci gelişmeleri, siyonist yerleşimci ile ilgili tüm video, siyonist yerleşimci fotoğrafları ve siyonist yerleşimci haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeydoğusundaki Ürdün Vadisi'nin kuzeyinde düzenlenen silahlı eylemde bir siyonist yerleşimci öldürüldü ve bir diğeri de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Avustralya, Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik şiddet eylemlerine karışan 7 siyonist yerleşimciye ve bir siyonist gençlik hareketine mali yaptırımlar ve seyahat...

İSLAM DÜNYASI

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus yakınlarında patlayıcı düzenekle yapılan direniş operasyonunda 3 işgalci siyonist yerleşimci yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

İşgal altındaki Batı Şeria'da, Siyonist kuvvetleri ve işgalci yerleşimcilerin, yılın ilk 6 ayında 7 bin 681 saldırı düzenleyerek binlerce dönüm...

İSLAM DÜNYASI

İşgal altındaki Batı Şeria Kalkilya şehir merkezinde bir yerleşimci, açılan ateş sonucu öldürüldü.

İSLAM DÜNYASI

İşgalci siyonist yerleşimciler, Eriha'nın kuzeybatısındaki tarlalarda Bedevilere ait 10 tarımsal yapı ve barakayı yıktı.

İSLAM DÜNYASI

İşgal kuvvetleri, Beytüllahim'de yaklaşık 6 dönüm araziye el koyarken işgalci siyonist çeteler de Nablus'ta 15 dönümlük buğday tarlasını ateşe verdi.

İSLAM DÜNYASI

Siyonist işgalci yerleşimciler, işgal kuvvetlerinin koruması altında Batı Şeria'nın Beytüllahim şehrinde Filistinli çiftçilerin mahsullerini ve hayvanlarını çaldı.

İSLAM DÜNYASI

İslami direniş hareketi HAMAS, Batı Şeria'da işgal kuvvetlerinin desteğiyle yapılan Siyonist yerleşimci terörüne karşı bölge halkını direnişe çağırdı.

İSLAM DÜNYASI

İşgalci siyonist rejimin en büyük hamisi ve soykırım ortakçısı ABD, kendi kamuoyunda yükselen tepkileri bastırmak için Batı Şeria'da Filistinlilere şiddet...