sınır kapısı Haberleri

sınır kapısı haberleri ve güncel sınır kapısı gelişmeleri, sınır kapısı ile ilgili tüm video, sınır kapısı fotoğrafları ve sınır kapısı haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İsrail kuvvetleri, üst üste 131. günde de Gazze geçişlerini işgal etmeye ve kapalı tutmaya devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Libya hükümeti ile Amaziglerin yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle 3 ayı aşkın süredir kapalı olan Libya ve Tunus arasındaki Ras Cedir Sınır...

İSLAM DÜNYASI

Kapıkule Sınır Kapısı'nın karşısındaki Bulgaristan'ın Kaptan Andrevo Sınır Kapısı'nda görevli gümrük memurları, Ukraynalı kadınların getirdiği yüklü miktarda doları ele geçirdi.

İSLAM DÜNYASI

Gazze'deki hükümete bağlı Medya Ofisi, siyonist işgal rejiminin sınır kapılarını kapatarak tır girişlerinin engellendiğini belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Edine Kapıkule Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda 50 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

İSLAM DÜNYASI

Gazze Şeridi'ndeki Filistin hükümeti, "Refah" ve "Kerem Ebu Salim" sınır kapılarının siyonist rejim tarafından kapatılmasının, Gazze Şeridi'nde yeniden kıtlığa yol...

İSLAM DÜNYASI

İşgalciler, insani bir felaket tehdidi oluşturan Refah ve Kerem Ebe Salem sınır kapılarını kapatmaya devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tırda yapılan aramada 18 kilo 725 gram gümrük kaçağı altın ve 22 altın bilezik ele geçirildi.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir ve Moritanya cumhurbaşkanları, iki Kuzey Afrika ülkesi arasında ticaret ve ikili ilişkileri geliştirmek amacıyla sınır kapısının açılışını yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Günlerdir sorunların yaşandığı Gürbulak Gümrük Kapısına giden Ağrı Valisi Mustafa Koç, burada mağduriyet yaşayan vatandaşları dinledi.

İSLAM DÜNYASI

Uygulamaları nedeni ile eleştirilen Gürbulak Gümrük Kapısı Müdürü protesto edildi.

İSLAM DÜNYASI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan Gürbulak Gümrük Sınır Kapısından İran tarafına geçiş bekleyen tır şoförleri, yetkililere çağrıda bulundu.