Şehitler Gecesi Haberleri

Şehitler Gecesi haberleri ve güncel Şehitler Gecesi gelişmeleri, Şehitler Gecesi ile ilgili tüm video, Şehitler Gecesi fotoğrafları ve Şehitler Gecesi haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

​​​​​​​İstanbul'da düzenlenen "Şubat Ayı Şehadet Ayı" programında konuşan Gazeteci Yazar Özkan Yaman, Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs'ün Fethi'nden sonra 'adam olduğumuz müddetçe...

İSLAM DÜNYASI

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından Gazze şehitleri temalı Şehitler Gecesi programı düzenlendi.

İSLAM DÜNYASI

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen programda şehit olmak için Müslümanların bir şehit gibi yaşaması gerektiği vurgulandı.

İSLAM DÜNYASI

Mustazaflar Cemiyeti ve Şehitler Kervanı Platformu tarafından bugün Diyarbakır'da "Şehitler Gecesi" etkinliği düzenlenecek. Etkinliğe tüm Diyarbakır halkı davet edildi.

İSLAM DÜNYASI

Şubat ayının şehadet ayı olması dolayısıyla Van Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen “Şehitler Gecesi” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İSLAM DÜNYASI

Mustazaflar Cemiyeti ve Şehitler Kervanı Platformu tarafından yarın düzenlenecek şehitleri anma etkinliğine tüm Diyarbakırlılar davet edildi.