SALDIRI Haberleri

SALDIRI haberleri ve güncel SALDIRI gelişmeleri, SALDIRI ile ilgili tüm video, SALDIRI fotoğrafları ve SALDIRI haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İşgal ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği hava saldırısında 5 kişinin şehid olduğu, bir kişinin de yaralandığı bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde bir sağlık merkezine düzenlenen saldırıda ve sonrasında çıkan çatışmada 2'si asker 7 kişi hayatını kaybetti, 3...

İSLAM DÜNYASI

İşgalci Siyonistlerin, Lübnan sınırlarında düzenlediği saldırılarda 4 kişinin şehit olduğu bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

siyonist işgal rejimi Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombaladı.

İSLAM DÜNYASI

Somali, Etiyopya güçlerini kendi topraklarında saldırılar gerçekleştirmekle suçladı.

İSLAM DÜNYASI

Dağıstan'ın Derbent ve Mahaçkale bölgelerinde düzenlenen silahlı saldırılarda 15'si polis olmak üzere 17 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

 siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne gece boyu düzenlediği saldırılarda en az 15 Filistinli şehid olurken, onlarcası yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

İngiltere'nin Sheffield kentindeki bir okulda bir genç tarafından düzenlenen saldırıda 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Irak yönetimi, Babil’de askeri karargâhtaki patlamada çıkan yangından dolayı kişinin öldüğünü, 8 kişinin de yaralandığını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

İşgalci siyonist rejimin Gazze'deki saldırısında aralarında üç İngiliz vatandaşının da bulunduğu yardım gönüllülerinin katledilmesine ilişkin İngiltere Dışişleri Bakanlığı, işgal rejiminin...

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanlığı, "Söz konusu eylemin, tüm bölgeyi etkileyecek bir çatışmaya dönüşmesinden endişe duyuyoruz." açıklamasını yaptı.

İSLAM DÜNYASI

İşgalcilerin Deyr El Balah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi avlusundaki çadırlara düzenlediği saldırıda 4 kişi şehit oldu, 16 kişi de yaralandı.