sağlık bakanlığı Haberleri

sağlık bakanlığı haberleri ve güncel sağlık bakanlığı gelişmeleri, sağlık bakanlığı ile ilgili tüm video, sağlık bakanlığı fotoğrafları ve sağlık bakanlığı haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, Nasır Hastanesi'ndeyken esir alınan bir sağlık görevlisinin şehit edildiğini bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Fas Sağlık Bakanlığı, ülkede ilk M çiçeği vakasının tespit edildiğini açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

Siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehid edilenlerin sayısı 41 bin 84'e yükseldi.

İSLAM DÜNYASI

Ölümcül Kas Hastalığı (DMD) hastası çocukların EMA ve FDA onaylı ilaçlarına ivedilikle ulaşabilmesi adına tüm hasta aileleri ve hasta çocuklar...

İSLAM DÜNYASI

Gazze Sağlık Bakanlığı, işgal askerlerinin Deyr el-Belah yakınlarında bir okulu vurduğunu ve en az 30 Filistinlinin katledildiğini açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

Gazze Sağlık Bakanlığı, soykırımın yapıldığı abluka altındaki Gazze'de, atık sularda çocuk felci virüsü tespit edildiğini duyurdu.

SİYASET

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sistüniride hastalarının ilaç temin etmede karşılaştıkları zorluklarla ilgili TBMM’ye soru önergesi verdi.

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır'da, SMA hastalığı teşhisi konulan 4 aylık Muhammed'in tedavisi için yardım kampanyası başlatan İzol ailesi, hayırseverlere destek çağrısında bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Gün geçtikçe kullanımı artan güneş gözlüklerinin gözlere verdiği fayda ve zararlardan söz eden 21'inci Bölge Güneydoğu Optisyenler ve Gözlükçüler Odası...

İSLAM DÜNYASI

Siirt'te, karaciğer nakli sonrası ileus (bağırsak tıkanıklığı) gelişen 17 yaşındaki genç hasta ambulans uçakla İstanbul'a gönderildi.

İSLAM DÜNYASI

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, siyonist işgal rejiminin saldırılarında 500 sağlık çalışanının şehid edildiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ndeki sorunların kalıcı olarak çözmek için yeni tedbirler getirileceğini belirtti.