pervari Haberleri

pervari haberleri ve güncel pervari gelişmeleri, pervari ile ilgili tüm video, pervari fotoğrafları ve pervari haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Siirt Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Pervari İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Köprüçay köyü yakınlarında, Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Pervari Orman İşletme Şefliği personelini taşıyan resmi araç, karşı...

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Pervari ilçesinde serinlemek amacıyla Botan Çayı'na giren 10 yaşındaki Celil E, boğularak hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyünde akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayda, 11 yaşındaki bir çocuk havuza düşerek hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 'Devlet Yardımlı Çekirge Mücadelesi Projesi' kapsamında Baykan ve Şirvan ilçelerinde ilaç dağıtımı gerçekleştirirken, Pervari...

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Pervari ilçesinde dün geceden beri kayıp olan Hayrettin Y., aracının uçuruma yuvarlanması sonucu yaralı olarak bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Pervari ilçesinde meydana gelen silahlı kavga sonrası 1'i ağır 4 kişinin yaralanması sonrası Valilik, sokağa çıkma yasağı ilan etti.

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Pervari ilçesinde, belediye seçimleri nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Van'da düşen çığ nedeniyle Çatak-Pervari kara yoluna ulaşım sağlanamıyor. Ekipler, risk nedeniyle yolda çalışma başlatamadı.

İSLAM DÜNYASI

Siirt'in Pervari ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla kapanan köy yolları, Siirt iline bağlı Şirvan ve Pervari ilçelerinde mahsur kalan hastaları zor...

İSLAM DÜNYASI

Siirt’in Pervari İlçesi'ne bağlı Geçittepe'de yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 5 araç ve bir yolcu minibüsü ekipler tarafından kurtarıldı.