pendik Haberleri

pendik haberleri ve güncel pendik gelişmeleri, pendik ile ilgili tüm video, pendik fotoğrafları ve pendik haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İstanbul'un Pendik ilçesinde geçtiğimiz günlerde İETT otobüsünün çarptığı binada yıkım işlemine başlandı.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te İETT otobüsünün 4 katlı çarptığı ve 6 kişinin yaralandığı binada inceleme yaparak; tahliye edilen apartmanın...

İSLAM DÜNYASI

İstanbul Pendik'te bir araya gelen binlerce kişi, işgal rejiminin Gazze’de 9 aydır sürdürdüğü soykırıma karşı yürüyüş düzenledi.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul Pendik'te seyir halindeki beton mikseri park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Kaza sonucu otomobilde maddi hasar oluşurken otomobilin içinde...

İSLAM DÜNYASI

İstanbul'un Pendik ilçesinde iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Seçim 2024

HÜDA PAR Pendik Belediye Başkan adayı Erdal Almalı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunarak, yerel seçimler için destek talebinde bulundu.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul'un Pendik ilçesinde, ilçenin sembollerinden Pendik Köprüsü, Kaynarca Köprüsü ve Aydos Kalesi'ne İzzeddin el-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin posteri astı.

İstanbul Pendik'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çelik bariyerlere çarptığı kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.