patlayıcı Haberleri

patlayıcı haberleri ve güncel patlayıcı gelişmeleri, patlayıcı ile ilgili tüm video, patlayıcı fotoğrafları ve patlayıcı haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep telefonum patlatılabilir mi?’ endişesine kapılmasına gerek...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valiliği, yayınladığı genelgede maytap, patlayıcı oyuncak gibi malzemelerin kullanılması ve satılmasının yasaklandığını, yasağa uymayanlara adli işlem başlatılacağını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde dün akşam saatlerinde yüzü maskeli kişi veya kişilerce Aile Destek Merkezi'ne patlayıcı ile saldırı gerçekleştirildi.

İSLAM DÜNYASI

Kolombiya'da uzaktan kumandalı patlayıcıyla yapılan saldırıda 6 asker öldü, 4 asker yaralandı. Cumhurbaşkanı Petro, taziyelerini iletti.

İSLAM DÜNYASI

Standart Trinitrotoluene'den (TNT) iki kat daha etkili olduğu belirtilen yepyeni bir patlayıcı olan SEBEX 2, Hindistan Donanması tarafından kabul gördü.

İSLAM DÜNYASI

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinin Lakki Marvat bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bir bombanın patlaması sonucu 7 asker hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul Valiliği, ihbar üzerine Başakşehir’de el yapımı bomba süsü verilmiş bir cismin bulunduğunu ve imha edildiğini bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi'nde ölü ve yaralı sayısının artması için evleri patlayıcılarla tuzaklıyor.

İSLAM DÜNYASI

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), 2023'te Myanmar’da 1052 sivilin mayınlar ve diğer patlayıcılar sebebiyle hayatını kaybettiğini, mağdurların yüzde 20'sinden...

İSLAM DÜNYASI

Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukaşenko, aralarında Ukrayna ve Belarus vatandaşlarının da bulunduğu çok sayıda sabotajcının, patlayıcı maddeler ile yakalandığını açıkladı.