parlamento Haberleri

parlamento haberleri ve güncel parlamento gelişmeleri, parlamento ile ilgili tüm video, parlamento fotoğrafları ve parlamento haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Azerbaycan Milli Meclisi'nde (tek meclisli parlamento) erken seçim için oy verme merkezleri saat 19:00'da (TSİ 18:00) kapandı. İlçe seçim komisyonları...

İSLAM DÜNYASI

Bangladeş Devlet Başkanı Muhammed Şahabuddin, Başbakan Şeyh Hasina'nın istifasının ardından geçici bir hükümetin kurulmasının önünü açmak için parlamentoyu feshetti.

İSLAM DÜNYASI

Filistin destekçisi protestocular Avustralya'nın Canberra kentindeki Parlamento Binası'nın çatısına tırmanarak "Filistin özgür olacak" yazan pankartlar açtılar.

İSLAM DÜNYASI

Kürdistan Demokratik Partisi Genel Başkanı Mesud Barzani, parlamento seçimleri için yeni bir tarih belirlenmesi dolayısıyla Kürdistan Bölgesi Başkanlığını tebrik ederek,...

İSLAM DÜNYASI

Maldivler'de parlamento, siyonist rejim pasaportu bulunan kişilerin ülkeye girişini yasaklayan yasa değişikliğini kabul etti.

İSLAM DÜNYASI

İsviçre Senatosu, Ukrayna’ya ek olarak 5.6 milyar dolarlık yardımın tahsis edilmesini reddetti.

İSLAM DÜNYASI

Gürcistan'da protestolara neden olan “Yabancı Etkinin Şeffaflığı” yasası yürürlüğe girdi.

İSLAM DÜNYASI

Güney Afrika’da yapılan parlamento seçimlerinin resmi olmayan ilk sonuçları, koalisyonu işaret ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Danimarka parlamentosu Filistin Devleti'ni tanıma önerisini reddederek bu konuda gerekli koşulların mevcut olmadığını savundu.

İSLAM DÜNYASI

 Gürcistan'da, parlamentonun kabul ettiği "yabancı etkinin şeffaflığı" hakkındaki yasa karşıtı gösteriler devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Gürcistan'da, parlamentodan geçen ve ülkeyi siyasi krize sürükleyen "yabancı ajan" yasa tasarısı Cumhurbaşkanı Salome Zourabichvili tarafından veto edildi.

İSLAM DÜNYASI

Moldova Parlamentosu, cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Avrupa Birliği’ne (AB) katılım referandumunun 20 Ekim’de yapılmasını kararlaştırdı.