Papua Yeni Gine Haberleri

Papua Yeni Gine haberleri ve güncel Papua Yeni Gine gelişmeleri, Papua Yeni Gine ile ilgili tüm video, Papua Yeni Gine fotoğrafları ve Papua Yeni Gine haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'de bir altın madeni yakınında çıkan şiddetli kabile çatışmalarında en az 30 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'nin Lorengau kentinin yaklaşık 170 kilometre güneybatısında, 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İSLAM DÜNYASI

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin merkez üssünün, Panguna kentinin yaklaşık 57 kilometre güneyi olduğunu açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'nin Doğu Sepik eyaletinde bulunan 3 köye bir çete tarafından düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi...

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'de bir hafta önce yaşanan toprak kaymasında, 2 binden fazla bölge sakininin toprak altında kaldığı, enkaz altında kalan...

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'nin Enga eyaletinde meydana gelen ve büyük bir bölgeyi etkileyen heyelanda, toprak altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'de hükümet, heyelanda toprak altında kalanların sayısının 2 bini geçtiğini belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'de meydana gelen toprak kaymasında onlarca ev toprak altında kalırken, 670 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'de meydana gelen toprak kaymasında onlarca ev toprak altında kalırken, yaklaşık 300 kişinin hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'nin Yeni Britanya Adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'nin Doğu Sepik eyaletinde, 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İSLAM DÜNYASI

Papua Yeni Gine'nin Yeni Britanya Adası'nda 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.