panel Haberleri

panel haberleri ve güncel panel gelişmeleri, panel ile ilgili tüm video, panel fotoğrafları ve panel haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Anadolu Basın Federasyonu (ABF) katkılarıyla, İnternet Medya Birliği Derneği (İMB) tarafından, “Dijital Dünya ve Sosyal Medya Kullanımı” paneli gerçekleştirildi.

İSLAM DÜNYASI

ASBÜ ve ANFİDAP organizasyonunda düzenlenen "Gazze'de Yaşanan Soykırım Suçuna Katılan Çifte Vatandaşların Hukuki Durumu" konulu panelin sonuç bildirisi okundu.

İSLAM DÜNYASI

Ankara Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde akademisyen, saha uzmanları ve sivil toplum kuruluşları tarafından "İsrailin Kriminal Soykırım Ordusu: Yabancı Terörist Savaşçılar"...

KÜLTÜR

Kelhaamed Dergisi'nin 16'ncı yıldönümü münasebetiyle Diyarbakır'da düzenlenen panele katılan Yazar Mahmut Kılınç, Kürtlerin dengbêjlikteki yakın tarihine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

KÜLTÜR

Kelhaamed Dergisi'nin 16'ncı yıldönümü münasebetiyle Diyarbakır'da düzenlenen panele katılarak bir konuşma gerçekleştiren HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Dil ve...

KÜLTÜR

Araştırmacı-Yazar Mahmut Kılınç, Kelhaamed dergisinin 16’ncı yıldönümü münasebetiyle Diyarbakır’da düzenlenecek panele tüm halkı davet etti.

KÜLTÜR

Kelhaamed Dergisi Bölge Koordinatörü Mehmet Baran, 16'ncı yıldönümü münasebetiyle Diyarbakır'da düzenlenecek panele tüm halkı katılım göstermeye davet etti.

İSLAM DÜNYASI

İnönü Üniversitesi Düşünde Akademi Topluluğu tarafından Turgut Özal Kongre Merkezinde "Dini Meselelerden Medikal Kavramlara Organ Nakli" paneli düzenlendi.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde "Peygamber Sünnetinde ailenin önemi" ile "İyi bir Müslüman nasıl olmalı" konulu konferans ve panel düzenlendi.

İSLAM DÜNYASI

Ankara Filistin Dayanışma Platformu tarafından Ankara'da, Gazze konulu panel düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve TDV Kadın Aile Gençlik Merkezi (KAGEM) Şanlıurfa Şubesi iş birliğiyle "Hazreti İbrahim...