otoyol Haberleri

otoyol haberleri ve güncel otoyol gelişmeleri, otoyol ile ilgili tüm video, otoyol fotoğrafları ve otoyol haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İstanbul ile Ankara arasında hem bir otoyol hem de yeni bir hızlı tren hattı...

İSLAM DÜNYASI

ABD'nin Kentucky eyaletinin kuzeyindeki bir otoyolun yakınında düzenlenen silahlı saldırıda, 7 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Japonya’nın Chiba eyaletinde bulunan 4 şeritli bir otoyol henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

İSLAM DÜNYASI

Adana istikameti Tekir mevkiinde otoyolda, bir kamyon ile iki tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 5 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde, küçük bir uçağın otoyola acil iniş yapması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.

SİYASET

HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanı Abdullah Aslan, otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan yüzde 40'a yakın zammın halkın günlük yaşamını...

İSLAM DÜNYASI

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine zam yapıldı.

İSLAM DÜNYASI

Fransa'da küçük bir uçağın yüksek gerilim hattına çarparak otoyola düşmesi sonucu meydana gelen kazada, uçakta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 14-21 Haziran tarihleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyol ve köprüler ile birlikte...

İSLAM DÜNYASI

Kurban Bayramı tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollar ücretsiz olacak ancak karar yap-işlet-devret projelerini kapsamıyor.

İSLAM DÜNYASI

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde bir otoyolun çökmesi sonucu 23 araç yuvarlanırken, ölü sayısı 36'ya yükseldi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirtti.