ohal Haberleri

ohal haberleri ve güncel ohal gelişmeleri, ohal ile ilgili tüm video, ohal fotoğrafları ve ohal haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Rusya'nın Voronezh bölgesinde Ukrayna saldırısı nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi.

İSLAM DÜNYASI

Şiddet olaylarının yeniden tırmanışa geçtiği Ekvador'da, Devlet Başkanı Daniel Noboa'nın imzaladığı kararnameyle üçüncü kez olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi.

İSLAM DÜNYASI

ABD'nin New Mexico eyaletinde hızla yayılan orman yangınları nedeniyle OHAL ilan edildi.

İSLAM DÜNYASI

Güney Amerika ülkesi Ekvador, enerji krizi nedeniyle Devlet Başkanı Daniel Noboa'nın emriyle iki aylık olağanüstü hal ilan etti.

İSLAM DÜNYASI

Çatışmaların devam ettiği Haiti'de, çetelerle mücadele kapsamında 7 Mart'ta uzatılan olağanüstü hal (OHAL) süresi, 1 ay daha uzatıldı.

İSLAM DÜNYASI

Birleşmiş Milletler, şiddet olaylarının arttığı Haiti ile ilgili yaptığı uyarıda, ülkede sağlık sisteminin çökmek üzere olduğunu belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Haiti'de hapishaneden kaçan mahkûmların yakalanması için 4 Mart'ta ilan edilen 72 saatlik olağanüstü halin (OHAL) süresi, kamu düzeninin "yeniden" tesis...

İSLAM DÜNYASI

ABD'nin California eyaletinde etkili olan atmosferik nehir fırtınası nedeniyle acil durum ilan edildi.

İSLAM DÜNYASI

Şili'nin orta ve güney kesiminde etkili olan orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı, 19'a yükseldi.

İSLAM DÜNYASI

Etiyopya'nın Amhara eyaletinde, ordu ve yerel milisler arasındaki şiddetli çatışmalar nedeniyle ilan edilen OHAL süresi 4 ay daha uzatıldı.

İSLAM DÜNYASI

Ekvador'da çetelerin yol açtığı güvenlik sorunu nedeniyle hükümet, asker ve polise "tam yetki" vererek bozulan kamu düzenini sağlamaya çalışıyor.

İSLAM DÜNYASI

Ekvador'da, "Silahlı İç Çatışma" hali ilan edilmesinin ardından gözaltına alınan çete üyesi sayısı 1753'e yükseldi.