lise Haberleri

lise haberleri ve güncel lise gelişmeleri, lise ile ilgili tüm video, lise fotoğrafları ve lise haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

ABD'nin Georgia eyaletinde bir liseye düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

RÖPORTAJ

​​​​​​​Liselere Giriş Sınavı'nda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan imam hatip öğrencileri, başarılarında okullarının büyük etkisi olduğunu dile getirdiler.

Eğitim

Liselere Giriş Sınavı'nda tüm soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak şampiyon olan imam hatipli öğrenciler, İstanbul'da bir araya geldi.

Eğitim

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen merkezî sınavın, soru ve cevap anahtarları yayımlandı.

İSLAM DÜNYASI

Şırnak’ta Eğitim Bir-Sen, İstanbul Eyüp Sultan’da bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için basın açıklaması yaptı.

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.   

İSLAM DÜNYASI

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre düzensiz uyku ve geç yatma vakti, gençler arasında daha kötü notlara ve okulla ilgili daha...

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 1. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıklar yayımlandı.   

İSLAM DÜNYASI

Milli Eğitim'e (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karne alarak...

ABD'nin Iowa eyaletindeki bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda 1 öğrenci hayatını kaybederken 4'ü öğrenci 5 kişi de yaralandı.