Kuveyt Haberleri

kuveyt haberleri ve güncel kuveyt gelişmeleri, kuveyt ile ilgili tüm video, kuveyt fotoğrafları ve kuveyt haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Kuveyt, Hizbullah ile siyonist işgal rejimi arasındaki gerginlik nedeniyle Lübnan'daki vatandaşlarından bu ülkeyi terk etmelerini istedi.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt'in Mangaf bölgesinde yabancı uyruklu işçilerin kaldığı 6 katlı binada çıkan yangında ölü sayısı 49'a yükseldi.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt'in Mangaf bölgesinde bir binada çıkan yangında 39 kişinin hayatını kaybettiği, 43 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt Uluslararası Havaalanı'ndan ülkeye sokulmaya çalışan 1 milyon adet uyuşturucu hap nedeniyle 6 kişi gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt, Arap Körfezi'nin kuzey ucunda ticaret için önemli bir merkez haline gelebilecek Mübarek El-Kebir limanını tamamlama planlarını yeniden hayata geçiriyor.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt'te, ülkenin Emiri Meşal El-Ahmed El-Cabir El-Sabah'ın, Ulusal Meclisi feshetme ve anayasanın bazı maddelerini askıya alma kararlarından sonraki ilk hükümetin...

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah, parlamentoyu feshettiğini ve anayasanın belirli maddelerini askıya aldığını duyurdu. 

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt Emiri Şeyh Ahmed El-Cabir El-Sabah, Ulusal Meclis'in feshedildiğini ve anayasanın bazı maddelerinin askıya alındığını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, iki ülkenin diplomatik ilişkilerinin 60'ıncı yılında bugün Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirecek.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın iki ülkenin diplomatik ilişkilerinin 60. yılında yarın Türkiye'ye gelecek.

İSLAM DÜNYASI

Şeyh Ahmed Abdullah El-Ahmed Sabah Kuveyt Başbakanı olarak atandı.

İSLAM DÜNYASI

Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Meclisi feshettiğini duyurdu.