Kur'an-ı Kerim Haberleri

Kur'an-ı Kerim haberleri ve güncel Kur'an-ı Kerim gelişmeleri, Kur'an-ı Kerim ile ilgili tüm video, Kur'an-ı Kerim fotoğrafları ve Kur'an-ı Kerim haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Yetimler Vakfı, nüfusunun yaklaşık yarısının Müslüman olduğu Tanzanya'da, özellikle dini derslerin verildiği medrese ve camilerde Kur'an-ı Kerim dağıtımı yapmaya devam...

İSLAM DÜNYASI

Mersin'de düzenlenen Kur'an kursları arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Finali Yarışmasında, kızlar kategorisinde Kahramanmaraşlı öğrenci Zişan Sena Gökşen ile...

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen 'Hafızlık Kur’an Kursları İcazet Merasimi'ne katıldı.

İSLAM DÜNYASI

Kur'an Nesli Platformu tarafından Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde yüzlerce çocuğun katılımıyla "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.

KÜLTÜR

Adana ili Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi Havutlu TOKİ sakinlerince, Mevlid-i Nebi anlamlı etkinliklerle gerçekleştirildi.

YAŞAM

​​​​​​​Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, Tanzanya'da yetim çocukların bulunduğu medresede Kur'an-ı Kerim dağıttı, öğrencilere sıcak...

İSLAM DÜNYASI

Yetimler Vakfı tarafından Afrika'nın Tanzanya ülkesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması, 7 kategoride gerçekleştirilirken dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

İSLAM DÜNYASI

Adana'da İslami değerlere ve Kur'an-ı Kerim'e yönelik sosyal medya hesaplarından hakaret ve saygısızlık içerikli paylaşımlar yapan şahıs gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Yaz Kur'an kurslarında hem Kur'an-ı Kerim hem de temel dini bilgileri öğrenen çocuklar camilerde çok şey öğrendiklerini ve mutlu olduklarını...

İSLAM DÜNYASI

Her yıl milyonlarca çocuğun ders aldığı yaz Kur'an kursları, tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da büyük bir coşkuyla devam ediyor.

RÖPORTAJ

Yaz Kur'an kurslarının başlamasıyla öğrenciler çok sevdikleri camilere, eğitimciler ise öğrencilerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur'an-ı Kerim Basım ve Yayım Kriterleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.