karaköprü Haberleri

karaköprü haberleri ve güncel karaköprü gelişmeleri, karaköprü ile ilgili tüm video, karaköprü fotoğrafları ve karaköprü haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karaköprü’de fıstık hasadına katıldı ve asırlık fıstık ağaçlarının tescillenmesi için çalışmalar başlatacaklarını açıkladı. Vali Şıldak, Şanlıurfa'nın...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, Mehmet Hafız Bulvarı üzerindeki bir marketin içine daldı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde boşaltılan bir işyerinde doğalgaz patlaması meydana geldi.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa’da yaz Kur’an kursları büyük bir coşkuyla devam ediyor. 2 bini aşkın Camide yaklaşık 90 bin öğrenci eğitimlerini sürdürüyor.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 55 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bir vatandaşın kesimhanede unuttuğu kurban etleri, zabıtalar tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir araya gelen gençler, Gazze için program yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde bir sitenin teras katında çıkan yangın, uzun uğraşlar sonucunda söndürüldü.

İSLAM DÜNYASI

​Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağışla birlikte bir apartmanın çatısına düşen yıldırım, büyük bir korkuya neden oldu.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde çöp tenekesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.