KAMYONET Haberleri

KAMYONET haberleri ve güncel KAMYONET gelişmeleri, KAMYONET ile ilgili tüm video, KAMYONET fotoğrafları ve KAMYONET haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonetin, hafif ticari araca çarpıp şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 22...

İSLAM DÜNYASI

Muş'ta, bir otomobile arkadan gelen saman yüklü kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi...

İSLAM DÜNYASI

Tutak ilçesinden Patnos ilçesi istikametine ilerleyen kamyonet devrildi. Kazada şoför ağır yara aldı.

İSLAM DÜNYASI

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Kırıkkale'de, kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde patlıcan yüklü kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki malzemeler, yola saçıldı.

İSLAM DÜNYASI

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Batman'da açık kasa kamyonetin takla atması sonucu yaşanan kazada bir kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Adana'da durdurulan bir kamyonetin kasasında, 15 paket halinde 8 kilogram esrar ele geçirilirken kamyonetin sürücüsü tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, bir tır ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Rize'nin İkizdere ilçesinde iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da panelvan ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.