kahire Haberleri

kahire haberleri ve güncel kahire gelişmeleri, kahire ile ilgili tüm video, kahire fotoğrafları ve kahire haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Mısır'ın başkenti Kahire'de üç aracın karıştığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS yetkililerinden oluşan bir heyetin, Mısır ve Katar'daki arabulucularla ateşkes görüşmeleri için Kahire'ye geldiği bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Katar, Gazze'de ateşkes ve esir takasıyla ilgili müzakerelerin yeniden başlaması için bugün Mısır'ın başkenti Kahire'ye heyet göndereceğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS, Kahire'deki mevcut müzakerelerin sona erdiğini, konuyla ilgili hareketin yetkilileriyle istişarede bulunacaklarını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS, arabulucuların ateşkes önerilerini olumlu bir ruhla ele aldıklarını belirterek bugün bir neticeye ulaşmak için Kahire'de görüşme yapacaklarını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Gazze'deki durumu görüşmek üzere Doha'da ve ardından Kahire'de iki tur müzakere yapıldı.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin, Gazze'ye yönelik saldırıların durdurulması ve esir takası konularını içeren Kahire ziyaretini tamamladığı bildirildi.

Gazzeli Müslümanlara yardım göndermek için Mısır'ın İsmailiye kentinde bulunan Yetimler Vakfı, 2 tır dolusu gıda paketini Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye...

Yetimler Vakfı, 83 gündür siyonist vahşetin her türlüsünün yaşatıldığı ve her yönden ablukanın uygulandığı Gazze'ye yardım ulaştırmak için seferber oldu.