kaçakçılık Haberleri

kaçakçılık haberleri ve güncel kaçakçılık gelişmeleri, kaçakçılık ile ilgili tüm video, kaçakçılık fotoğrafları ve kaçakçılık haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Afganistan İslam Emirliği İçişleri Bakanlığı, ülkede kayıtlı ceza davalarının sayısının geçen yılın temmuz ayına göre yüzde 30 azaldığını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde yapılan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında, 75 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul'da düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olan yasadışı ilaç ve tıbbi cihazlar ele geçirildi.

İSLAM DÜNYASI

Şırnak'ta 12–18 Ağustos tarihinde yapılan operasyon arasında Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde yapılan operasyonlar neticesinde 43 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İSLAM DÜNYASI

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15-21 Nisan tarihleri arasında Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde yapılan toplam 40 operasyon neticesinde 73...

İSLAM DÜNYASI

Şırnak Valiliği, kent genelinde son bir haftada gerçekleşen operasyonlarda yakalanan 31 kişiden 28'i hakkında yasal işlem devam ederken 3 kişinin...

İSLAM DÜNYASI

Ticaret Bakanlığı, bu yılın ilk 3 ayında düzenlenen operasyonlarda 8 milyar liralık ticari eşya ve uyuşturucu kaçakçılığının engellediğini belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin son bir haftada yaklaşık 100 milyon liralık kaçakçılık girişimini engelledikleri belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Bingöl merkez ilçede "Planlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele" kapsamında düzenlediği operasyonda 3 adreste yapılan...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da kaçakçılık uyuşturucuyla mücadele kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, bu ay 4 milyar 200 milyon lira değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu maddeye el konuldu.