joe biden Haberleri

joe biden haberleri ve güncel joe biden gelişmeleri, joe biden ile ilgili tüm video, joe biden fotoğrafları ve joe biden haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, ABD Başkanının bir dekorasyondan ibaret olduğunu, arkasında derin devletin faaliyet gösterdiğine dikkat çekti.

İSLAM DÜNYASI

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, "Donald Trump ve 2025 Projesi'nin aşırıcı gündemini yenmek için gücüm dahilinde her şeyi yapacağım" dedi.

İSLAM DÜNYASI

Demokratların adayı ve ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi yarıştan çekilirken, Yardımcısı Kamala Harris'in adaylığını destekleyeceğini açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'da gerçekleşecek seçimler için adaylıktan çekildiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

ABD'de yapılan bir ankete katılanların yalnızca yüzde 28'i mevcut devlet başkanının seçim kampanyasına katılmaya devam etmesi gerektiğine inanıyor.

İSLAM DÜNYASI

İşgalci ABD'nin Başkanı Joe Biden'ın Coronavirus testinin pozitif çıktığı belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Donald Trump'ı bir seçim mitinginde öldürmeye çalıştığı iddia edilen 20 yaşındaki huzurevi çalışanının şimdiye kadar bir araya getirilen portresi, neden...

İSLAM DÜNYASI

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın, 25 yıla kadar hapis ve 750 bin dolara kadar para cezasıyla karşı karşıya...

İSLAM DÜNYASI

ABD Başkanı Joe Biden'ın, bazı Amerikan silahlarının Ukrayna tarafından Rusya topraklarında kullanılmasına izin verdiği bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapmayı planladığı ziyaret Türkiye'nin talebi üzerine ertelendi.

İSLAM DÜNYASI

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı Kirby, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretine dair programlanmış bir şey olmadığını söyledi.

İSLAM DÜNYASI

Siyonist işgal rejimi sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.