Irak Kürdistan Bölgesi Haberleri

Irak Kürdistan Bölgesi haberleri ve güncel Irak Kürdistan Bölgesi gelişmeleri, Irak Kürdistan Bölgesi ile ilgili tüm video, Irak Kürdistan Bölgesi fotoğrafları ve Irak Kürdistan Bölgesi haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi Hac ve Umre Müdürlüğü Genel Müdürü Niyaz Nakşbendi, umre için Suudi Arabistan'a giden yaklaşık 2 bin vatandaşın...

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Sözcüsü Serkewt Kareş, yılbaşından bu yana akarsu ve göllerde 77 kişinin boğulduğunu söyledi.

İSLAM DÜNYASI

Amedi Kaymakamı Warşin Mayi, TSK ile PKK arasındaki çatışmalar nedeniyle Amedi ilçesine bağlı 201 köyün boşaltıldığını söyledi.

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi İçişleri Bakanı Reber Ahmed, sınır bölgelerindeki istikrarsızlığın nedeninin PKK olduğunu söyledi.

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi Başkanlığı Sözcüsü Dilşad Şahab, Parlamento seçimlerinin 20 Ekim 2024'te yapılmasına karar verildiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Kürdistan Bölgesi Eğitim Bakanı Alan Heme Said ile Lübnan Eğitim ve Yükseköğretim Bakanı Abbas Halabi, eğitim alanında koordinasyon sağlanması ve...

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, "Halepçe şehitlerini ve Kürdistan halkına karşı yapılan soykırımları hiçbir zaman unutmayacağız." dedi.

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi İçişleri Bakanlığının yayımladığı yönergeye göre, 53 ülkenin vatandaşları Kürdistan Bölgesi'ne vizesiz seyahat edebilecek.

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi Tarım ve Su Kaynakları Bakanlığı, yerli üretimi teşvik etmek ve domates üreticilerine destek olmak amacıyla yurt dışından...

İSLAM DÜNYASI

Irak Kürdistan Bölgesi'nin Erbil şehrinde bulunan birçok noktaya füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırıları düzenlendi.

Irak Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, Dünya Müslüman Alimler Birliği başkanlığına seçilen Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği'yi tebrik etti.

TSK'ya ait savaş uçaklarının Irak Kürdistan Bölgesi'nde, içerisinde PKK elemanlarının olduğu bir aracı vurduğu belirtildi.