ihtiyaç sahibi Haberleri

ihtiyaç sahibi haberleri ve güncel ihtiyaç sahibi gelişmeleri, ihtiyaç sahibi ile ilgili tüm video, ihtiyaç sahibi fotoğrafları ve ihtiyaç sahibi haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Umut Kervanı Adana'da hayırseverlerin desteğiyle yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

YAŞAM

Umut Kervanı Derneği, Batman'da yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

İSLAM DÜNYASI

Ankara'da yardım faaliyetlerine devam eden Ankara Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi onlarca aileye kırmızı et ve gıda paketi ulaştırdı.

İSLAM DÜNYASI

Umut Kervanı Eskişehir'de Muharrem ayı münasebetiyle onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

YAŞAM

Hayırseverlerin bağışta bulunduğu kurban etlerini Batman'daki yetim ve ihtiyaç sahibi binlerce aileye ulaştıran Umut Kervanı, bir kez daha yüzleri güldürdü.

İSLAM DÜNYASI

Kurban Bayramı'nda fakirlerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan Umut Kervanı, Batman’da 3 bin aileye kurban eti ulaştırmayı hedefliyor.

YAŞAM

Batman'da yaşayan 7 yaşındaki Zeynep Ebrar Tekin, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

İSLAM DÜNYASI

Umut Kervanı Mardin, gıda bağışı yapan hayırseverlerin destekleriyle 100 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

YAŞAM

Batman'da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi aileye giyim ve ayakkabı yardımı yapan Umut Kervanı, bir kez daha yüzlere tebessüm ettirdi.

YAŞAM

Eskişehir'de yardım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Umut Kervanı, kentte yaşayan onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda ve kırmızı et yardımında...

İSLAM DÜNYASI

Ramazan yardımları kapsamında Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin Ustrumca kentinde bulunan Avrupa Yetim Eli, yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu.

KÜLTÜR

Umut Kervanı yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et ve gıda yardımında bulundu.