içişleri bakanı Haberleri

içişleri bakanı haberleri ve güncel içişleri bakanı gelişmeleri, içişleri bakanı ile ilgili tüm video, içişleri bakanı fotoğrafları ve içişleri bakanı haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde silah kaçakçılarına yönelik Mercek-25 operasyonlarının düzenlendiğini belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 50 ilde uyuşturucu satıcılarına ve yerel suç örgütlerine düzenlenen “Narkoçelik-38” operasyonlarının düzenlendiğini belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DAİŞ'e yönelik düzüenlenen operasyonlarda 119 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Silopi'de meydana gelen patlama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Milli Savunma Bakanlığımız ile birlikte yaptığımız ilk...

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde düzenlenen 'Siberağ-5' operasyonunda gözaltına alınan 54 şüpheliden 20'sinin tutuklandığını açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 55 şüphelinin yakalandığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kocaeli merkezli 5 ilde suç örgütüne düzenlenen operasyonlarda 27 şüphelinin yakalandığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde dolandırıcılara düzenlenen Sibergöz-38 operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen mahzen-32 operasyonlarında 24 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 959 şüpheli hakkında işlem...

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik 5 ilde düzenlenen "Kalkan-18" operasyonlarında, 20 göçmen kaçakçısı ile...

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde düzenlenen operasyonda 3 organize suç örgütünün çökerildiğini ve 22 şüphelinin yakalandığını belirtti.