hibe Haberleri

hibe haberleri ve güncel hibe gelişmeleri, hibe ile ilgili tüm video, hibe fotoğrafları ve hibe haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

IPARD II kapsamında hayvancılık ve gıda işleme sektörlerine yönelik, değerlendirme süreci tamamlanan 45 projeye 210,6 milyon lira hibe sağlanacak.

İSLAM DÜNYASI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) projesi kapsamında Adana'daki üreticilere 528 ton hibeli tohum dağıtıldı.

İSLAM DÜNYASI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı kapsamında 14 milyon TL'ye kadar yüzde 50 hibe verilecek.

Türkiye, Azerbaycan'a ormancılık eğitim merkezi ve fidanlık tesisi inşası için 250 milyon TL hibe desteği sağlayacak anlaşması Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2023'te yöresel hayvancılık projelerine 6,2 milyon lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığının bireysel sulama sistemleri desteklemeleri kapsamında verilen hibe desteği 1 milyon TL’den 3 milyon TL’ye çıkarıldı.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 2023-2024 başvuru dönemi tarıma dayalı yatırımları uygulama rehberi yayınlandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında IPARD-II kapsamında 3 milyar TL hibe desteğinin sağlandığını belirtti.

2024 yılında anlaşma akdedilmeksizin dost veya müttefik devletlere yapılacak yardım limitinin 200 milyon lira olarak belirlenmesine dair karar, Resmi Gazete'de...