hasan şıldak Haberleri

hasan şıldak haberleri ve güncel hasan şıldak gelişmeleri, hasan şıldak ile ilgili tüm video, hasan şıldak fotoğrafları ve hasan şıldak haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da tarım alanlarında anız yakılmasına karşı sıkı denetimlerin yürütüleceği, olası yangınlara sebebiyet verecek davranışlarda bulunanlara ağır cezalar verileceği açıklandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sabah saatlerinde Akçakale'ye geçiş yaparak gümrük hizmetleri ile ilgili toplantıya başkanlık ettikten sonra gümrük kapısında incelemede...

İSLAM DÜNYASI

Havaların ısınması ile birlikte olası boğulma vakaları için çağrıda bulunan Vali Şıldak, özellikle ailelere seslenerek "Su Hayattır Can Almasın" diyerek...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bayram tatilinde meydana gelebilecek olası kazalara karşı vatandaşların dikkatli olmasını ve trafik kurallarına uyulmasını istedi.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya aracılığıyla yaptığı duyuruda tüm vatandaşları hoşgörü içerisinde sağduyulu davranmaya davet etti. 

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Seçim Güvenliği Tedbirleri ile ilgili basın açıklaması düzenleyerek seçimlerde herkesin sağduyulu olması yönündeki çağrısını yineledi.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Haliliye Ortaokulu’nda karne törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da uyuşturucuyla mücadelede yakalanan 45 uyuşturucu satıcısından 18’i tutuklandı.

Şanlıurfa'da yılın ilk bebeği Derya ve Abdurrezak Öden çiftinin ilk çocuğu "Fevzi" oldu.