giyim Haberleri

giyim haberleri ve güncel giyim gelişmeleri, giyim ile ilgili tüm video, giyim fotoğrafları ve giyim haberleri ilkhaberin.com sitemizde


Ramazan

Van Umut Kervanı Derneği, Ramazan Bayramı dolayısıyla yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi.

İSLAM DÜNYASI

Fransa Yetim Eli, Burundi'de gerçekleştirdiği yardım projeleri kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giyim yardımında bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, Ramazan Bayramı öncesinde Şanlıurfa'da giyim ile ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak onlarca çocuğun sevincine ortak oldu.

İSLAM DÜNYASI

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Batman esnafı, vatandaşların alacağı bayramlıkları bekliyor.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da 12. Gıda ve Yöresel Ürünler Fuarında giyim sektöründe satış yapan esnaf, ekonomik krizden dolayı beklediği satışı ve rağbeti görmediğini...

İSLAM DÜNYASI

Yılın farklı dönemlerinde çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı Ağrı Derneği, 2023 yılında gerçekleştirdikleri yardımların faaliyet raporunu açıkladı.

Kızılay Artuklu Şubesi yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği, hayırseverlerin bağışladığı giyim, et, kumanya, ekmek ve  gıda yardımlarını yetimlere dağıtarak mutluluklarına vesile oldu.