erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Yeni Tip Denizaltı Projesi'nin ilk denizaltısı Pirireis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete alındı.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1071 Malazgirt Zaferi etkinliklerine katılmak üzere yarın Bitlis'e geliyor.

İSLAM DÜNYASI

Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de başladı.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhuriyeti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile görüştü.

İSLAM DÜNYASI

YSK sonuçlarının açıklamasının ardından bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sınav sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Hollanda arasında oynanan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek...

İSLAM DÜNYASI

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ile Türkiye arasındaki tartışmalı konuların çözümü için "siyasi iradenin" var olduğunu belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Anayasa Mahkemesi (AYM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) başkanını görev süresi dolmadan değiştirme yetkisini iptal etti.

İSLAM DÜNYASI

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında kriz ortaya çıktı iddiasını yalanladı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka seslendi.

İSLAM DÜNYASI

Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Putin'in Türkiye'ye ziyaretinin şubatta gerçekleşmesi için hazırlık yapıldığını açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayid el-Nahyan ile telefonda görüştü.