DİYANET Haberleri

DİYANET haberleri ve güncel DİYANET gelişmeleri, DİYANET ile ilgili tüm video, DİYANET fotoğrafları ve DİYANET haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı, bir gazetede yer alan "Diyanet İşleri Başkanı Kelime-i Şehadet'i kestirmeden okudu" başlığıyla yayınlanan haberin "yalan" olduğunu belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı, "Cuma hutbesini, "saçmalık", "hadsizlik" gibi nitelemeler ve gelişigüzel ifadelerle, araştırmadan ve incitici bir üslupla değerlendirmek başta ibadet...

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, aile birliğinin korunmasının önemine işaret ederek, ailenin toplumun temeli olduğunu vurguladı.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Zarûrât-I Hamseyi Muhafaza Edelim" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığını hazırladığı haftalık cuma hutbesinin bu haftaki konusu Kur'an eğitiminin önemine dikkat çekildi.

İSLAM DÜNYASI

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, "En Disiplinli Hac Organizasyonu" kategorisinde Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığına birincilik ödülünü verdi.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye'deki tüm illerin bayram namazı saatleri açıklandı.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bu sene 84 bin 942 vatandaşımız hac ibadeti için kutsal topraklara geliyor. Bu sayının yüzde...

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın çağrısıyla ülke genelindeki tüm camilerde Filistin için eller semaya kalktı.

KÜLTÜR

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hazırlanan "Gelenekli El Sanatları Hayır Çarşısı"nın açılışını yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kur'an Eğitim merkezlerinde görev yapmak üzere sözlü sınavla 35 öğretmenin alınacağını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında Audi A8 makam aracının iade edildiğini duyurdu.