çanakkale Haberleri

çanakkale haberleri ve güncel çanakkale gelişmeleri, çanakkale ile ilgili tüm video, çanakkale fotoğrafları ve çanakkale haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen 2'si çocuk 21 düzensiz göçmen, Yunan unsurları tarafından Türkiye kara sularına...

İSLAM DÜNYASI

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi ile Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında düzenlenen düzensiz göçmen operasyonlarında 44 göçmen yakalandı.

İSLAM DÜNYASI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'nin Eceabat, Bolu'nun Göynük ve Manisa'nın Gördes ilçelerinde çıkan yangınları söndürmek için müdahalenin aralıksız...

İSLAM DÜNYASI

Antalya, Balıkesir, Uşak, Çanakkale ve Çorum'da ormanlık alanlarda yangın çıktı. Ekipler yangınları söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen orman yangınlarında mahsur kalan 99 kişinin kurtarıldığını açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

Çanakkale'nin Eceabat ve Muğla'nın Milas ilçelerindeki ormanlık alanlarda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

İSLAM DÜNYASI

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, İzmir, Muğla ve Çanakkale'de 186 düzensiz göçmeni yakaladı.

SİYASET

HÜDA PAR Çanakkale Belediye Başkan adayı Muhammed Yusuf Oktuay, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunarak destek talebinde bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, sıkı sıkıya sahip çıktığımızda yedi düvel üzerimize gelse yıkılmayacağımızın ispatı olan Çanakkale ruhu,...

Analiz

Mehmet Akif'in deyimiyle "Bedr'in aslanları kadar şanlı olan" yiğitler, Çanakkale'de iman ve şehadet ruhuyla yedi düvele karşı muzaffer oldu.

İSLAM DÜNYASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çanakkale, Muğla ve İzmir'de kuvvetli yağış beklendiğini belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Çanakkale'de meydana gelen 4,9'luk depremde, Bursa'da yaşadığı korku nedeniyle ikinci kattan atlayan bir kişi hayatını kaybetti.