bulgaristan Haberleri

bulgaristan haberleri ve güncel bulgaristan gelişmeleri, bulgaristan ile ilgili tüm video, bulgaristan fotoğrafları ve bulgaristan haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

"Böyle Bir Halk Var" Partisinin milletvekili Stanislav Balabanov, üçüncü ve son kabine kurma girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasından GERB-SDS lideri Boyko Borisov'un...

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan'da çıkan yangınlar dolayısıyla, Bulgar halkı için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

İSLAM DÜNYASI

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Bulgaristan ve Romanya'nın, Avrupa Birliği'nin (AB) vizesiz seyahat bölgesi Schengen'e dâhil edildiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile telefonda görüştü.

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sofya'da Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ve Başbakan Nikolay Denkov ile ayrı ayrı görüştü.

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 28-31 Ocak'ta Arnavutluk, Bulgaristan ve Romanya'ya resmi ziyarette bulunacak.

Türkiye, Bulgaristan ve Romanya, Karadeniz'deki mayınların temizlenmesi konusunda bugün İstanbul'da anlaşma imzalayacak. Mutabakatla, Karadeniz'deki istikrara katkı sağlanması amaçlanıyor.

Türkiye, Bulgaristan ve Romanya, Karadeniz'deki mayınların temizlenmesi konusunda yarın İstanbul'da anlaşma imzalayacak.